Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Antek to pyszny, dojrzewający ser z wyczuwalną nutą słodyczy, typu holendersko-szwajcarskiego. Produkt charakteryzuje się wyrazistym smakiem, jest szczególnie uwielbiany przez dzieci. Ser jest świetnym źródłem białka i wapnia, ponadto zawiera cenne bakterie Lactobacillus acidophilus LA-5, dlatego polecany jest dla osób dbających o zdrowie i utrzymanie właściwej flory bakteryjnej.
Ser w plastrach produkowany jest z mleka pasteryzowanego, soli, chlorku wapnia, kultur bakterii mlekowych, wspomnianych bakterii LA-5, podpuszczki i barwnika (annato).
Sery z Goliszewa:
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
kultury bakterii mlekowych
bakterie Lactobacillus acidophilus LA-5
podpuszczka
barwnik - beta karoten
konserwanty | Nie zawiera |
Mleko | Zawiera |
135
g
Typ | Tacka, opakowanie zgrzewane |
Waga brutto 146
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 193
Wymagana szerokość na półce 135
Wymagana głębokość na półce 22
Wysokość 193
Szerokość 135
Głębokość 22
Wymiar liczbowy 135
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Schładzać |
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C
Pakowany w atmosferze ochronnej
ser dojrzewający o wyrazistym smaku
bez konserwantów
zawiera Lactobacillus acidophilus LA-5
Znajdź nas na Facebooku: SeryzGoliszewa
Sery z Goliszewa
Marka | Sery z Goliszewa |
Nazwa funkcjonalna Ser w plastrach
Wariant Antek
Sery z Goliszewa Naturalnie dojrzały smak