Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masa krówkowa kajmakowa Bakalland to jeden z najlepszych dodatków do przepysznych deserów. Masa krówkowa doskonale nadaje się do ciast przekładanych, zapewniając im wyjątkowy, słodki smak. Kajmaku używa się również do ciasteczek, czasem naleśników lub do bardzo popularnych babeczek kajmakowych.
Puszka masy krówkowej pozwala na stworzenie wyśmienitego podwieczorku dla całej rodziny. Łatwo się rozsmarowuje, wystarczy otworzyć opakowanie i wylać masę na placek lub dodać do ciastek, aby móc cieszyć się niezwykłym smakiem słodkości.
Masa krówkowa w słodkich wypiekach:
aksamitna gotowa do spożycia
cukier
woda
mleko w proszku odtłuszczone 16 %
olej palmowy
emulgator: lecytyny (z soi)
Produkt może zawierać gluten.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 460
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Puszka |
Waga brutto 520
g
Średnia miara (e)
polski
Propozycje zastosowania wypieki, desery, potrawy, naleśniki
Przechowywać w temperaturze pokojowej, nie przechowywać w lodówce. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych do 48 godz. Scukrzanie jest naturalnym procesem i nie stanowi wady produktu.
48
Bakalland
Marka | Bakalland |
Green Dot
Tajemnica naszych kajmaków tkwi w idealnie przygotowanej recepturze. Doskonały smak i aromat oraz odpowiednia konsystencja zapewnią sukces kulinarny. Do wyboru są aż 4 warianty: tradycyjny, orzechowy, kakaowy oraz Tiramisu. Nasz kajmak nie zawiera konserwantów, a po otwarciu jest od razu gotowy do użycia - nie wymaga kilkugodzinnego gotowania, co na pewno ucieszy wielbicieli słodkich wypieków.
Najlepsze bakalie od Bakalland
Delecta Z tradycji domowych wypieków Kulinarne inspiracje znajdziesz na: Delektujemy.pl
BAKALLAND S.A.
00-446 Warszawa ul. Fabryczna 5
BAKALLAND S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 serwis.konsumenta@bakalland.pl
BAKALLAND S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 serwis.konsumenta@bakalland.pl
serwis.konsumenta@bakalland.pl