Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta z łososia atlantyckiego wędzonego na gorąco.
Surowcem jest Salmo salar, który został wyhodowany w Norwegii.
mięso z łososia atlantyckiego (Salmo salar) 48%, margaryna, majonez (olej rzepakowy, żółtko jaja, woda, ocet spirytusowy, cukier, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, sól, aromaty, przyprawy)), koncentrat pomidorowy, sól, pieprz kolorowy Łosoś z hodowli norweskiej
Produkt zawiera jaja i produkty pochodne, ryby (Łosoś) i produkty pochodne, gorczycę i produkty pochodne.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1740 | 2436 |
Wartość energetyczna (kcal) | 422 | 590.8 |
Tłuszcz (g) | 40.8 | 57.12 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 11.6 | 16.24 |
Węglowodany (g) | 1 | |
w tym cukry (g) | 1 | |
Białko (g) | 12.8 | 17.92 |
Błonnik (g) | 0.8 | 1.12 |
Sól (g) | 0.7 | 0.98 |
2edb865c-950b-4bbc-9164-f2c2f8251563 | 8.34 | 11.676 |
Kwasy tłuszczowe omega 3 | 21.68 |
Przechowywać:
- nie więcej niż 21 dni od daty produkcji w temperaturze od 0 do +4°C;
- nie więcej niż 3 miesiące w temperaturze poniżej 18°C.
Produkt nie był poddawany działaniu promieniowania jonizującego. Produkt nie zawiera żadnych modyfikowanych genetycznie sekwencji DNA lub powstałych z takiej modyfikacji białek. Produkt jak również jego opakowanie odpowiada aktualnym regulacjom prawnym w zakresie prawa żywnościowego.