Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowe gofry Livity są chrupiące na zewnątrz i puszyste w środku. Dzięki dużej zawartości mąki z quinoa mają wyjątkowy, lekko orzechowy aromat. Odpowiednio dobrane składniki mieszanki i receptura przygotowana przez dietetyka to gwarancja udanych, pysznych i pełnowartościowych gofrów. Przygotuj je na słodko lub słono.
Zdrowa prawda o składnikach :
8 sztuk
dodaj jajka, wodę gazowaną, mleko kokosowe
źródło błonnika
naturalnie bez glutenu
100% natury
bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry
bez substancji spulchniających
bez barwników
mąka bezglutenowa (z komosy ryżowej [quinoa] 39,9%, kukurydzy, ryżu)
skrobia ziemniaczana
substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
koncentrat białka bobu 1%
sól himalajska biała
Produkt może zawierać gorczycę i sezam.
Źródło błonnika
bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry
Bez dodatku cukru
Barwniki | Nie zawiera |
Gluten | Nie zawiera |
Gorczyca | Może zawierać |
Sezam | Może zawierać |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 282
g
polski
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
Wymagana wysokość na półce 180
Wymagana szerokość na półce 149
Wymagana głębokość na półce 40
Wysokość 180
Szerokość 149
Głębokość 40
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przygotuj: - 2 jajka - 200 ml wody gazowanej - 400 ml mleka kokosowego 5-7% - olej, do smarowania gofrownicy - 60 g cukru - gofrownicę o mocy 1500 W Jak zrobić: 1. Do mieszanki dodaj wszystkie składniki i całość wymieszaj łyżką do uzyskania jednolitej masy. 2. Rozgrzej gofrownicę i posmaruj ją niewielką ilością oleju. Ciasto wylej równomiernie i piecz do uzyskania złocistego koloru gofrów. 3. Gofry możesz podawać z ulubionym dżemem, owocami lub kokosową bitą śmietaną. Tip: Gofry można przygotować również w wersji na słono. Wystarczy zamiast cukru dodać sól (ok. 3 g) lub mieszankę ziół Livity „No Salt".
Livity
Marka | Livity |
Bezglutenowy
Bezglutenowe gofry Livity są chrupiące na zewnątrz i puszyste w środku. Dzięki dużej zawartości mąki z quinoa mają wyjątkowy, lekko orzechowy aromat. Odpowiednio dobrane składniki mieszanki i receptura przygotowana przez dietetyka to gwarancja udanych, pysznych i pełnowartościowych gofrów. Przygotuj je na słodko lub słono. Zdrowa prawda o składnikach Mąka z quinoa - Zaliczana do superfoods, ma delikatny, orzechowy posmak. Białko bobu (Faba) - Roślinna alternatywa dla białka zwierzęcego. Sól himalajska - Uważana za najczystszą sól na ziemi. Zawiera ponad 84 minerały i pierwiastki występujące naturalnie w organizmie człowieka. Mieszanka Wielokulturowa Mąka z quinoa - z Peru Sól himalajska- z Pakistanu Mąka ryżowa - z Azji Mąka kukurydziana - z Polski
Kraj pochodzenia: mąka z quinoa: Peru, sól Himalajska: Pakistan, mąka kukurydziana: Polska. Miejsce pochodzenia mąki ryżowej: Azja.
Nazwa funkcjonalna Mieszanka do wypieku
Wariant Gofry bezglutenowe z quinoa
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów www.livity.pl
www.livity.pl