Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grillowany filet z kurczaka w niezwykłym połączeniu z sosem porowo- kokosowym, nadającym mu soczysty i niepowtarzalny smak. Dodatkiem są obowiązkowe „dobre węglowodany”, w tym przypadku kasza pęczak oraz odżywcze warzywa w postaci zielonej fasolki. Całość tworzy doskonale zbilansowany posiłek, dobry zarówno podczas wymagającego dnia w pracy, jak i po treningu.
fasolka 38% (fasolka zielona, ksylitol, sól, czosnek), kurczak 25% (kurczak filet 96%, sól, olej rzepakowy, pieprz czarny, papryka słodka mielona), kasza pęczak ze słonecznikiem 25% (kasza pęczak jęczmienna 69%, słonecznik łuskany, olej rzepakowy, susz warzywny (marchew, cebula, seler, por, pasternak, pietruszka, lubczyk), sól), sos porowo-kokosowy 12% (por 64%, mleko kokosowe 15%, woda, olej rzepakowy, sól, ksylitol, pieprz czarny)
kasza jęczmienna, seler
Przechowywać w temperaturze 2-5˚C, a po otwarciu spożyć w ciągu dwóch dni.
Danie wystarczy podgrzać w rondelku lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750 W). Uwaga! Przy zdejmowaniu górnej folii - danie może być bardzo gorące!
eat me sp. z o.o.
ul. Krakowskie Przedmieście 14
00-325 Warszawa