Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Danie narodowe Tajlandii coraz śmielej wkracza na polskie stoły. Nic w tym dziwnego, bo połączenie orzechów, sosu sojowego, azjatyckiego makaronu i kurczaka daje efekt, którego nie da się podrobić.
Makaron ryżowy ugotowany 59,4% (woda, mąka ryżowa, olej rzepakowy, sól), sos Pad Thai 37,5% (mięso z kurczaka 51,5%, mus jabłkowy (jabłka, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sos ostrygowy (ekstrakt ostrygowy, sos sojowy (w tym soja, mąka pszenna), woda, cukier, sól), sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna, cukier, barwnik: karmel, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’rybonukleotydy disodowe, substancja słodząca: acesulfam K), woda, olej rzepakowy, cukier, trawa cytrynowa, przyprawy, ocet, sól), orzechy arachidowe 3,1%.
Produkt może zawierać: jaja, orzechy arachidowe, orzechy, sezam, gorczycę, seler, sos ostrygowy, ekstrakt ostrygowy, sos sojowy, soja, mąka pszenna, orzechy arachidowe
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).
Eat Me Sp. z o.o. 00-325 Warszawa ul. Krakowskie Przedmieście 14