Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masło kozie Delamere w smaku jest lekko słone. Produkt zawdzięcza zachowanie swojego naturalnego, charakterystycznego smaku tradycyjnemu procesowi produkcji. Polega on na zaawansowanej linii produkcyjnej, licznemu próbowaniu oraz testowaniu wyrobu. Sam proces powstawania masła (produkcja, dojrzewanie, konfekcjonowanie, pakowanie i transport) jest bardzo rygorystycznie monitorowany. Masło kozie Delamere powstaje z pasteryzowanego mleka koziego, które słynie ze swojej lekkostrawności. Mleko kozie pomaga przyswoić żelazo i ma o wiele więcej wapnia, fosforu i magnezu od mleka krowiego. Nie zawiera laktozy oraz kazeiny, więc jest dobrą alternatywą dla alergików.
pasteryzowana śmietanka (z MLEKA koziego)
sól (1%)
Wymiar liczbowy:125
Jednostka (specyficzna):Gramów
Kraj produkcji:Wielka Brytania
Typ:Owijka
Waga brutto:135
g
Średnia miara (e)
polski
inne
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. p >
Min. temp. °C:0
Maks. temp. °C:4
Delamere Dairy
Marka:Delamere Dairy
:Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii.
EUROSER Dairy Group
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa
Polska p >
EUROSER Dairy Group
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa
Polska p >
EUROSER Dairy Group ul. Geologiczna 20 02-246 Warszawa Polska p >