Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Salami delikatesowe to naturalny i bardzo wyrazisty smak na długo zapadający w pamięć. Salami SOKOŁÓW nie bez powodu oznaczone zostało tytułem: PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI - nadanym przez Instytut Przemysłu Mięsnego w 2006 roku.
Idealnie sprawdza sięjako dodatek do kanapek, przystawek, sałatek, pizzy czy zapiekanek. Doskonale komponuje się z warzywami, ostrymi sosami, grzybami.
Funkcjonalne opakowanie wielokrotnego otwierania i zamykania, pozwala na dłużej zachować świeżość, smak i aromat salami.
produkt o wysokiej jakości
mięso wieprzowe
tłuszcz wieprzowy
sól
przyprawy
glukoza
cukier
koncentrat buraka ćwikłowego
barwnik: kwas karminowy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
kultury starterowe
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 149 g mięsa wieprzowego
Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Tacka |
Waga brutto 116
g
polski
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1°C do +10°C. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 72 godzin, w zalecanych warunkach przechowywania.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 10
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Sokołów
Marka | Sokołów |
Uznane sokołowskie receptury - starannie dobrane
„SOKOŁÓW" S.A.
al. 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski
„SOKOŁÓW" S.A., al. 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski
„SOKOŁÓW" S.A., al. 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski