Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Krem z czerwonej soczewicy to popularne danie kuchni orientalnej. Zupa na bazie jednej z najzdrowszych roślin strączkowych. Inaczej zwana Dhal. Przygotowujemy ją z czerwonej soczewicy i pomidorów. Kuchnia indyjska to bogactwo aromatów i przypraw.Tak właśnie doprawiamy naszą wersję zupy z czerwonej soczewicy. Nie musisz wybierać się w daleką podróż ani rezerwować stolika w luksusowej restauracji.
woda, soczewica czerwona gotowana 18,1%, ziemniaki, pomidory bez skórki pasteryzowane, marchew, mix maślanki i olejów roślinnych, cebula, cukier, imbir, przyprawy, sól, ocet winny, olej rzepakowy, papryka chilli.
Produkt może zawierać: jaja, orzechy arachidowe, orzechy, sezam, gorczycę, seler, mix maślanki.
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).
Eat Me Sp. z o.o. 00-325 Warszawa ul. Krakowskie Przedmieście 14