Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Paluszki krabowe surimi to źródło czystego białka, jodu i żelaza. Ich zastosowanie w kuchni jest bardzo szerokie, produkty te są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, używane są do sushi, sałatek, zapiekane w cieście czy smażone w panierce. Mają bardzo małą ilość cholesterolu.
paluszki karbowane (mielone ryby (surimi) - 45%(mięso ryby - 94%, regulator kwasowości E450, E451), woda, skrobia ziemniaczana, olej roślinny, sól, białko jaja, cukier, aromaty( zawiera proszek kraba), barwniki: karmin, ekstrakt z papryki, przeciwutleniacz ekstrakt z rozmarynu), nadzienie 12% (olej słonecznikowy, mięso z kryla (2,45) żółtko jaj, guma guar, białko mleka, czosnek (0,1%) odtłuszczone mleko w proszku, aromaty zatory (zawiera glutaminian sodu,regulator kwasowości; kwas octowy, kwas mlekowy, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, śmietana w proszku (0,01%), substancja konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu).
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 6 °C.