Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masa z białego maku o smaku marcepanowym marki Bakalland to pyszny dodatek do ulubionych wypieków. Sprawdzi się jako nadzienie do ciast, ciasteczek, rogali, muffinek, drożdżówek i tortów. W świątecznych potrawach składnik kutii oraz popularnych rogali świętomarcińskich.
Ciekawostka: w porównaniu z niebieskim makiem, biały mak ma delikatniejszy smak, i jest wyraźnie słodszy, a jego ziarena są nieco drobniejsze.
z miodem wielokwiatowym
trzykrotnie mielony mak
gotowa do spożycia
masa z białego maku
Dobra i polska firma
Produkt może zawierać soję, mleko, jaja i seler.
woda
mak biały 23%
cukier
kaszka pszenna
mąka pszenna
miód wielokwiatowy
naturalny aromat marcepanowy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Seler | Może zawierać |
Jaja | Może zawierać |
Mleko | Może zawierać |
Soja | Może zawierać |
Pszenica | Zawiera |
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 850 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 203 | |
Tłuszcz (g) | 10 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1.3 | |
Węglowodany (g) | 19 | |
w tym cukry (g) | 19 | |
Błonnik (g) | 8.6 | |
Białko (g) | 5 | |
Sól (g) | 0 | |
abceface-76c2-4708-98af-a90e3e055e52 | 369 |
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 850 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 203 | |
Tłuszcz (g) | 10 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1.3 | |
Węglowodany (g) | 19 | |
w tym cukry (g) | 19 | |
Błonnik (g) | 8.6 | |
Białko (g) | 5 | |
Sól (g) | 0 | |
Wapń (mg) | 369 |
g
Typ | Puszka |
Waga brutto 452
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 103
Wymagana szerokość na półce 75
Wymagana głębokość na półce 75
Wysokość 103
Szerokość 75
Głębokość 75
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 48 godzin..
Propozycje zastosowania wypieki, desery, potrawy
Masa z białego maku Bakalland to połączenie doskonałej receptury z naszym wieloletnim doświadczeniem w zakresie wypieków. Trzykrotnie zmieliliśmy mak biały, wzbogacając go miód i naturalny aromat marcepanowy. Masa z białego maku Bakalland ma doskonałą konsystencję, a także jest gotowa do użycia od razu. Wystarczy chwila, aby wyczarować makowe babeczki z kruszonką, chrupiące rogaliki czy też pyszne ciasteczka. Więcej przepisów znajdziesz na: Delektujmy.pl
Green Dot
Bakalland
Marka | Bakalland |
Nazwa funkcjonalna Masa makowa
Wariant z białego maku o smaku marcepanowym
Bakalland - wyszukane przyjemności
BAKALLAND S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
BAKALLAND S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa serwis.konsumenta@bakalland.pl
serwis.konsumenta@bakalland.pl
BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa