Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
AMYLON Budyń ryżowy o jabłka z cynamonem bezglutenowy BIO.
Budyń można przygotować również na napoju sojowym, czy owsianym.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.
skrobia ryżowa*, suszone jabłka* (8%), mielony cynamon* (3%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem.
Z ½ l zimnego mleka (1,5% tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania.
Do pozostałego mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
Do gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia.
Budyń można przygotować również na napoju sojowym, czy owsianym.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.