Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Fasola czerwona to świetna alternatywa dla świeżych warzyw. Przygotowana na parze zachowuje chrupkość, barwę i doskonały smak, nie tracąc przy tym ważnych składników odżywczych, w tym przede wszystkim witamin i składników mineralnych.
Fasola gotowana na parze przetwarzana jest z użyciem niewielkiej ilości wody. Taki proces obróbki ziaren sprawia, że warzywo pozostaje zdrowe i lekkie, stając się idealnym uzupełnieniem dań polskiej kuchni.
Fasola Bonduelle to świetny dodatek do wielu smakowitych posiłków, takich jak:
Kraj pochodzenia: UE
czerwona fasola
woda
sól
substancja wiążąca: chlorek wapnia
Wymiar liczbowy 160
Masa po odsączeniu 125
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Typ | Puszka |
Waga brutto 206
g
Metal - recykling bez końca
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pojemność opakowania: 212 ml
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Podmarka Ugotowane na parze
Green Dot
Przepisy znajdziesz na: warzywneinspiracje.pl
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa 0 801 372 032 opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl
Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa 0 801 372 032 opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl
0 801 372 032
www.bonduelle.pl