Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
ryba - filety z makreli
sos pomidorowy z papryką (35%) - woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej roślinny (patrz nadruk w kodowaniu: S - sojowy, R - rzepakowy), sól, papryka grys, cebula suszona, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), pieprz, papryka słodka
Ryba | Zawiera |
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 943 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 227 | |
Tłuszcz (g) | 17 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 3.5 | |
Węglowodany (g) | 6.1 | |
w tym cukry (g) | 4.8 | |
Białko (g) | 12 | |
Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g) | 3.4 |
g
Typ | Puszka konserwowa |
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Waga brutto 200
Kraj produkcji | Polska |
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
czeski
węgierski
polski
rumuński
Wymagana wysokość na półce 84
Wymagana szerokość na półce 151
Wymagana głębokość na półce 23
Wysokość 84
Szerokość 151
Głębokość 23
Wymiar liczbowy 170
Masa po odsączeniu 85
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 25
Maks. wilgotność % 80
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +25°C, przy wilgotności względnej do 80%.
Wyprodukowano w Polsce
King Oscar
Marka | King Oscar |
Nazwa funkcjonalna Filety z makreli
Wariant w sosie pomidorowym z papryką
Od ponad 100 lat produkty King Oscar zdobywają uznanie konsumentów na całym świecie. W 1902 r. król Oscar II udzielił specjalnego pozwolenia na umieszczenie swojego wizerunku na unikatowych norweskich sardynkach. Tak powstała marka King Oscar - doskonałe połączenie norweskiej tradycji i najwyższej jakości. Więcej informacji na www.kingoscar.pl.
Thai Union Poland Sp. z o.o. Strzebielinko 22 84-250 Gniewino
Thai Union Poland Sp. z o.o. Strzebielinko 22 84-250 Gniewino www.kingoscar.com
www.kingoscar.com
Thai Union Poland Sp. z o.o.
Strzebielinko 22 84-250 Gniewino